28 Mart 2010 Pazar

2010 piknik sezonu açılmıştır!! :))

Canlarım merhabalar :)) Herkese mutlu haftasonları diliyorum..

Dün harika bir gündü bizim için :) Ailecek piknik sevenleriz.. Efemu ailemize katıldı.meğer o da bizdenmiş :) 2 gündür babam iş için şehirdışındaydı biz de annemi yalnız bırakmadık. biraz bizde biraz annemlerde kaldık.dün Efemu'nun izin günüydü.hava da pırıl pırıldı..haydi pikniğe dedik :))
tabiki çok sıcak değildi hava.benim biricik tedbirli annem bizlere hep kazaklar,hırkalar almıştı..ohh mis gibi giyindik onları.. mangalımızı yaktık, termoslara doldurduğumuz çayımızı içtik :) fotoğraflar çektik büssürü.. 2010 piknik sezonunun ilk kareleri..her dakikası ayrı keyifli bir gündü hepimiz için..
Derim herkes alsın piknik malzemelerini güneşi görür görmez yaksın mangalları :)) Anadolu Yakasında Taşdelen Mesire yeri var. çok çok büyük bir yer.. mangala da izin var :) bu sene piknik masalarını da yenilemişler..Tertemizdi.çok memnun kaldık. Babam gelsin belki haftaya onunla da gideriz pikniğe..telefonlaştık ztn çok kıskandı :)))
Bir yandan yarın okul var.onun bunaltı var..sevmiyorum bu okulu.. çok soğuk geliyor..her bakımdan..Mimar Sinan Üni.'de okumuş şanslı biri olarak Marmara'nın sadece betondan ibaret kampüsü bana itici geliyor.. Neyse bu da bitecek inşallah!!
Dün gece cancazım Naran'ımla telefonlaştık.Dost sesi duymak çok iyi geldi..

Bu arada bir de taç satışları gayet iyi gidiyor..bekleyen siparişler var.hayret ediyorum.ben bu kadar hareket beklemiyordum satışlarda..çok şükür.. Tabi biraz da vakit istiyorum Allah'ım..

Herkese kocaman sevgiler.. Mutlu pazarlar olsun efenim..

23 Mart 2010 Salı

Bahar geldi hoşgeldiii :))



Yhaaa dehşet uçuyorum ben.. bahar geldi.. Hapşursam da büssürü, hafiften üşütse de rüzgar..Benim içim yine de sıcacık.. Bahar geldi çünkü :))

Pazar ve ertesi ve salı.. harika 3 gündü benim için.. Pazar günü Efemuyla Avcılar yaptık.. muhteşem bir hava vardı. ve mangallarını yakıp havanın tadını çıkaranlara özendik :) işte gelmişti bahar..

ertesi gün kendime ayırdım. Bugün de aslında öyleydi. Canım arkadaşım Duyguyla kahvaltıyla başlayan günümüz nerdeyse akşam yemeğine kadar devam etti :) Çok eğlenceli arkadaşlarım var benim. hepsinden ayrı ayrı mutluyum.. Seviyorum sizi can dostlarım benim :))

Bir yandan da satışlar hızla devam ediyor. :) Ben tasarlamaktan memnunum. sanırım Beğenenler de hem tasarımlardan hem de fiyatlardan memnunlar :) http://mahperi.pasaj.com/ ayrıca daha önceki postta sözettiğim http://www.mahperi.info/ adresinden de devam ediyoruz..

sözetmek istediğim çok güzel iki parça var.. Biri Gripin grubuna ait diğeri de benim bir numaram Emre Aydın'a ait... ilk parça Durma yağmur durma..
Emre aydınınki de Bu yağmurlar.. her ikisi de favorimdir..beğenerek dinliyorum..bi dinleyin derim :))

Herkese kocaman sevgiler efenim..

20 Mart 2010 Cumartesi

www.mahperi.info

Uzun zamandır şöyle bolca vakit bulup da bir şeyler yazamadım bloguma.. aslında sebeplerim fazlaca geçerli ama şimdi burda bunları sayacak değilim tabiki :) yeni bir internet sayfası hazırlamaktayız Efemuyla..

http://www.mahperi.info/ yeni adresimiz..pasaja üye olduktan sonra aslında böyle bir site hazırlayıp ürünlerimi kendi sitemde paylaşabilirim diye düşündüm. malesef okul ve bazı ödevler bu düşüncemizin tam olarak şekillenmesine mani oluyor. Artık nefret gelmeye başladı okul ve ödevlerden.. :( ''bitse de gitsek..'' derdim lisanstayken..dedim dedim ve bitti.. şimdi aynı şeyi y.lisans için söylüyorum.. ''hadi artık bitse de gitsek..!!''

Dün cancanım Naran'ım geldi. harika bir gün geçirdik.hatta akşam bile beraberdik. tamamen şarj olduk ikimiz de :)) Efemu geldi.üçümüz sohbet..biraz siyaset,biraz tarih konuştk. sonra bi baktık saat coşmuş.. Naranımı evine bıraktık.. Üçümüz için de keyifli bir akşamdı..

Bugün evdeyim. siteye yeni ürünler ekledim. bekleyen siparişleri yapmaya çalışıcam. bir yandan yazılmayı bekleyen çok ama çooookk gereksiz bir ödevim var..onu düşünmek bile istemiyorum :((

Ama güneş bana gülümsüyor..asma yüzünü dercesine :) Yüzümden-yüzümüzden gülücükler hiç eksik olmasın inşallahh

Tasarımlarımdan birinin daha fotoğrafını paylaşmak istiyorum.. Her postta bir tasarım :)

Okumaya değer bulanlara sevgiler..takibinden olup da yorum yazamadığım çok güzel postlar var.. takipteyim blogcanlar :)

17 Mart 2010 Çarşamba

Dönücem İnş..

Blogumu da yazmayı da özledim.. yeni tema yaptım. beğenildi mi bilmiyorum :) kafamı kaşicak kadar vaktim var sadece.inşallah en kısa zamanda mahperi dönecek yeni tasarımlarıyla :))

yeni takibe alanlara hoşgeldiniz diyorum :)

hepinize turuncu turuncu kocaman sevgilerr :))

10 Mart 2010 Çarşamba

HEDİYELERİM!! :)

Sevgili Bahar'ın 8 Mart için organize ettiği etkinlik hediyelerim geldi.. Öncelikle arkadaşımız Bahar'a çok teşekkür ederim. çok hoş bir etkinlik oldu. benim için ilk olması hasebiyle de oldukça önemliydi. Dün Bahar'dan aldığım kargo takip numaramla gittim pttye..aldım paketimi. eve gidip heyecanla açtım. içinden itinayla hazırlanmış çok cici 2 paket çıktı..ladygreenriver göndermişti bunları.Paketimde Turuncu çiçekli hoş bir koku,2 adet çorap,bir tane püsküllü hoş bir şal,bir tane de şirin mi şirin anahtarlık. Anahtarlık kendi gibi şirin bir kese içinde.hepsi çok güzeller.. beni çok mutlu etti. içinde güzel de bir not vardı.. Çok ince düşünmüşsün Şulecim.. çok çok teşekkür ederim. Beni fazlasıyla mutlu ettin :) şimdi hemen fotoğrafları paylaşmak istiyorum..


8 Mart 2010 Pazartesi

Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun :)

Herkese merhabalar.. Hanımlar hepimizin Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun :) Şeker gibi biz hanımlara şeker gibi bir gün hediye etmeli beyler :)) hem de her zaman.. Sevgili Baharcım 8 Mart için harika bir etkinlik organize etti. Ben hazırladıklarımı gönderdim.Sevim Hanımcım çok beğendiğine dair bir mail göndermiş. o maili alınca ben de çok mutlu oldum. :) ilk kez böyle bir etkinliğe katılmıştım ve sonucu merak ediyordum. Bana gelince henüz paketim elime ulaşmadı. Kargo Takip numarası talep ediyorum Baharcım :) inşallah ben de paketimi alınca fotoğrafları paylaşacağım..

Bu arada biz Efemuyla gezmere devam etmekteyiz. Geçen hafta Florya Sosyal Tesislerine yine gittik.. harika bir yer. gitmemiş olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. hem restoranı hem kafesi hepsi harika. manzara derseniz insanın içi açılıyor.biz çok seviyoruz orayı Efemuyla :)

Bu haftasonu da Moda'daydık.. Tabi orayı tarife kelimeler yetmez.. pazar günüydü ciddi bir kalabalık vardı ama yine de çok keyifliydi.. fotoğraflar çektik aslında ama henüz aktarmadım bilgisayara..

Onun dışında okul yine başladı..yine ödevler-sunumlar.. Bitsin bu kabus diye dualarım yine başladı..

Ben bir de pasaj açtım arkadaşlar.. hemen link vereyim.gerçi blogda var ama olsun :) Artık tasarladığım taçları satmaya başladım. ilk satışımı da yaptım. Yalnız internet ortamından alışveriş hala pek tercih edilmiyor. umarım yeterli güven kısa zamanda oluşur hepimizde..güvenlik boşlukları da o derece eksilirse tabi.. Elden gitti taçlarımın pek çoğu..bekleyen siparişlerimi yapmak için heyecanlıyım ama ben yine annemlerdeyim.malum okul için :)

Yani blogcanlar bende durumlar böyle.. İnşallah artık daha sık ilgilenmeye çalışıcam blogumla..

hepinize kocaman sevgiler..