25 Ocak 2010 Pazartesi

İYİ Kİ DOĞDUM!! :))

hem kar severim..hem güneşi severim.. bugün GÜN de bana hediyesini sundu..hem güneş hem kar var şu an penceremde.. Efemu da saat tam 00:00'da yeni yaşıma bastığım ilk dakikada kutladı beni..KUTLAMAK kelimesi benim için manası derin..eski Türk adetlerine ilgimden de olabilir..tarihçi olmamla alakalı belki de..
sonra msnimi açtım ümrancımdan harika bir mesaj aldım..bi başka mutlulandım..sonra facebooktan gelen tebrik mesajlarını okudum.. herkese sonsuz teşekkür ediyorum.. saat gece 00:00'dan itibaren gelen tüm gelen kutlama mesajlarına..okuduğum her mesajla daha bi fazla gülümsedim.şimdi ağzım kulaklarımda xD aynen böyle xD
okula kızarken sınavlar için.. harika bir sürpriz yapıp finalleri ertelediklerini öğrenmiştim dün..marmarayı bile sevebileceğimi düşündüm bi an :) sonra geçti o düşünce tabi :p dolayısıyla bugün kendime ayırdım..bana ait doğum günüm..

canım anneciğim iyiki doğurmuşsun beni!! iyi ki doğdum!! ne güzel bi kadın oldum xD tamam biraz abarttım son kısımda ama olsun doğum günü çocukluğunun getirdiği şımarıklığa verin!!

herkese rengarenk bir gün diliyorum..

sevgiler..

6 yorum:

DenDen dedi ki...

doğum gününüz kutlu olsun

Unknown dedi ki...

çok teşekkür ederim :))

guherce dedi ki...

canım arkadaşım görüyorsun bak marmara senin için tatil yaptı ilerde bakarsın 26 ocak resmi tatil bile olabilir ne dersin?:::))))

M@hPéRÎ dedi ki...

ahaha resmi tatil güzel fikir valla cnmcm :)) yapsınlar tabi.. var mı benden başka bitane daha :p

ruşyena dedi ki...

İyi ki doğdun Mahperi... İyi ki buradasın... Nice nice sağlıklı, mutlu yaşların olur dilerim...sevdiklerinle birlikte tabii...

M@hPéRÎ dedi ki...

ruşencim çookk teşekkür ederim :)