25 Ocak 2010 Pazartesi

Sınav iptal, paylaşıma devam :)

Nasıl büyük bir gülümsemeye sebep oldu sınavın iptal edilişi.. kar yağışına sevinmiştim ama bu sonuç beni fazla fazla mutlu etti..haberi alır almaz aklıma hemen blogum geldi..baya zaman önce fotoğrafları çekilmişti deniz kabuklu peçeteliklerimin.. ben aslında deniz kabuklarını kullanmaya bayılıyorum her bir köşede..evimin her yerinde avizelerde bile görülebilir deniz kabukları :) peçeteliklerimde de olabilir düşüncesiyle zamanında eminönünde aldığım ahşap peçete halkalıklarını çıkarmıştım bir gün..kurdelalar -bilhassa organze kurdelalar da dehşet derecede ilgimi çekiyor. onlar da çıktılar meydana..tabi deniz kabukları da aynı şekilde..fakat ufak bir sorun vardı ki bu deniz kabuklarının bir köşelerinden iğne geçebilecek kadar delinmesi.. minik bir çivi ile dedemden kalma çekiç işimi gördü..hemen halkalara sarıldı kudelalar..sık sarmadım ki ahşap aralardan görünsün ve doğal görünüm bozulmasın diye..ardından delikten kudelayı bir iğne yardımıyla geçirip fiyonk yapıp halkaya sıkıca bağladım..sonra ortaya bu şirin peçetelikler çıktı.. işte resimleri..











3 yorum:

Nilgün Komar dedi ki...

canım benim ne güzel olmuşlarrr... ellerine sağlık.. bende severim kabukçukları.. şu an sadece banyomda var bir iki tane.. bir ara sana fotoğraf yollarım :))

guherce dedi ki...

tabi tatil deyince aman ders çalışma x hoca bizi mahvedecek. çokkkk korkuyorum.hem benim yazımı sen neden anlamadın. ben tuvalet kağıtalrını koymak için kap yapıyorum:))yorumlarını gördüm canım. şimdi lütfen otur ders çalış ::::)))))))

M@hPéRÎ dedi ki...

çelebicm beğendiğine sevindim cnm..doğallığı sevenler için en güzel aksesuar deniz kabukları..fotoğraflarını bekliyorum :)

guhercm rica ederim doğum günümü zehir etmemi isteme benden :)) valla bugün hiç ders çalışmayı düşünmüyorum. asabımı tepe taklak etti zaten bu hoca benim..piskolojim bozuldu xD