23 Mart 2010 Salı

Bahar geldi hoşgeldiii :))



Yhaaa dehşet uçuyorum ben.. bahar geldi.. Hapşursam da büssürü, hafiften üşütse de rüzgar..Benim içim yine de sıcacık.. Bahar geldi çünkü :))

Pazar ve ertesi ve salı.. harika 3 gündü benim için.. Pazar günü Efemuyla Avcılar yaptık.. muhteşem bir hava vardı. ve mangallarını yakıp havanın tadını çıkaranlara özendik :) işte gelmişti bahar..

ertesi gün kendime ayırdım. Bugün de aslında öyleydi. Canım arkadaşım Duyguyla kahvaltıyla başlayan günümüz nerdeyse akşam yemeğine kadar devam etti :) Çok eğlenceli arkadaşlarım var benim. hepsinden ayrı ayrı mutluyum.. Seviyorum sizi can dostlarım benim :))

Bir yandan da satışlar hızla devam ediyor. :) Ben tasarlamaktan memnunum. sanırım Beğenenler de hem tasarımlardan hem de fiyatlardan memnunlar :) http://mahperi.pasaj.com/ ayrıca daha önceki postta sözettiğim http://www.mahperi.info/ adresinden de devam ediyoruz..

sözetmek istediğim çok güzel iki parça var.. Biri Gripin grubuna ait diğeri de benim bir numaram Emre Aydın'a ait... ilk parça Durma yağmur durma..
Emre aydınınki de Bu yağmurlar.. her ikisi de favorimdir..beğenerek dinliyorum..bi dinleyin derim :))

Herkese kocaman sevgiler efenim..

2 yorum:

YETENEK-SİZİN dedi ki...

bende 3 tane taç tasarladım kaldım, fırsat bulsam bitirip bende satışa devam etmek istiyorum ama...
buarada baharın gelmesine bende çok seviyorum.

M@hPéRÎ dedi ki...

bir an önce bitir cnm :)
yaptığım çiçekleri taçlara,kolyelere uyarlamak beni mutlu ediyor.. keşke okul mevzuum olmasaydı da daha fazla yoğunlaşabilseydim..

bahar geldi ben bu hafta da piknik yaptım bile =) çooookk özlemişimmm :)

yeni bir post geliyor..!!

sevgiler..