8 Mart 2010 Pazartesi

Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun :)

Herkese merhabalar.. Hanımlar hepimizin Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun :) Şeker gibi biz hanımlara şeker gibi bir gün hediye etmeli beyler :)) hem de her zaman.. Sevgili Baharcım 8 Mart için harika bir etkinlik organize etti. Ben hazırladıklarımı gönderdim.Sevim Hanımcım çok beğendiğine dair bir mail göndermiş. o maili alınca ben de çok mutlu oldum. :) ilk kez böyle bir etkinliğe katılmıştım ve sonucu merak ediyordum. Bana gelince henüz paketim elime ulaşmadı. Kargo Takip numarası talep ediyorum Baharcım :) inşallah ben de paketimi alınca fotoğrafları paylaşacağım..

Bu arada biz Efemuyla gezmere devam etmekteyiz. Geçen hafta Florya Sosyal Tesislerine yine gittik.. harika bir yer. gitmemiş olanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. hem restoranı hem kafesi hepsi harika. manzara derseniz insanın içi açılıyor.biz çok seviyoruz orayı Efemuyla :)

Bu haftasonu da Moda'daydık.. Tabi orayı tarife kelimeler yetmez.. pazar günüydü ciddi bir kalabalık vardı ama yine de çok keyifliydi.. fotoğraflar çektik aslında ama henüz aktarmadım bilgisayara..

Onun dışında okul yine başladı..yine ödevler-sunumlar.. Bitsin bu kabus diye dualarım yine başladı..

Ben bir de pasaj açtım arkadaşlar.. hemen link vereyim.gerçi blogda var ama olsun :) Artık tasarladığım taçları satmaya başladım. ilk satışımı da yaptım. Yalnız internet ortamından alışveriş hala pek tercih edilmiyor. umarım yeterli güven kısa zamanda oluşur hepimizde..güvenlik boşlukları da o derece eksilirse tabi.. Elden gitti taçlarımın pek çoğu..bekleyen siparişlerimi yapmak için heyecanlıyım ama ben yine annemlerdeyim.malum okul için :)

Yani blogcanlar bende durumlar böyle.. İnşallah artık daha sık ilgilenmeye çalışıcam blogumla..

hepinize kocaman sevgiler..

3 yorum:

Unknown dedi ki...

günümüz kutlu olsunn..umarım biran önce gelir hediyelerin.hazırladıklarında çok şık olmuş.ellerine sağlık.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

kadınlar gününüzü gecikmelide olsa kutlarım. sevgiler

M@hPéRÎ dedi ki...

Gönülden Ele ve Yetenek-sizin ikinize de çok teşekkür ederim..

Hediyelerimi almak için sabırsızlanıyorum..umarım bir aksilik olmadan alıcam onları :)

sevgiler her ikinize de..