20 Şubat 2010 Cumartesi

Harika bir akşamdı :)

Dünki postumda hazırlıklardan kısmen bahsetmiştim. akşam misafirlerimizi geldi. gayet güzeldi herşey. sohbet muhabbet :) Hazırlıklarım da beni mahçup etmedi.misafirlerim beğendiler. yalnız bu karnabahar köftenin tarifini yazmadan geçemicem. gerçekten çok güzel bir lezzet. mutlaka denemelisiniz. belki bir sonraki postta tarifini yazarım.
bugün Efemu çalışıyor. ben de canım arkadaşım Naran'ın gelmesini bekliyorum. Canan ablam da gelicek onunla beraber. eminim bugün de harika geçecek :)) pozitif insanları seviyorum. karşındaki insanın enerjisi çok önemli.insanı mutlu da mutsuz da edebiliyor. neyseki üçümüzde de dehşet olumlu enerji yüklü :))

Diğer bir mevzu da yeniden taç üretime başlamak üzereyim. malzeme eksiklerimi tamamladım. ama misafirlerimden dolayı başlayamadım üretime. bir an önce işimin başına oturmak istiyorum.garip bir heyecan oluyor bende bu dönemde :) başladıktan sonraki mutluluk ise tarif edilemez.. 8 mart çekilişi için de cici şeyler hazırlamayı düşünüyorum. bugünlük postum bu kadar olsun arkadaşlar..

hepinize sevgiler..

2 yorum:

ladygreenriver dedi ki...

akşamın güzel geçmesine sevindim canım.
sevgiler

M@hPéRÎ dedi ki...

çok teşekkür ederim cnm.